Trajnostna in okolju prijazna namizna posoda iz sladkornega trsa - Odkrijte naš raznolik izbor krožnikov in skodel za sladkorni trs!
Posoda iz sladkornega trsa je idealna rešitev za okoljsko ozaveščene potrošnike in podjetja, ki cenijo trajnostne alternative običajni posodi za enkratno uporabo. Z visokokakovostnimi krožniki in skodelami iz sladkornega trsa lahko pomagate zmanjšati količino plastičnih odpadkov in podpirate trajnostno krožno gospodarstvo.
Naši izdelki vključujejo široko paleto namizne posode iz sladkornega trsa, vključno s krožniki iz sladkornega trsa, skodelami iz sladkornega trsa in celo jušnimi krožniki iz sladkornega trsa. Robusten material je odporen na vročino in olje, zaradi česar je popoln za uporabo ob različnih priložnostih, kot so žar, gostinski dogodki ali lokali s to-go hrano.
Kako so narejeni krožniki in skodele iz sladkornega trsa?
Krožniki za enkratno uporabo in skodele za enkratno uporabo iz sladkornega trsa so izdelani iz bagasse, ki je stranski proizvod industrije sladkornega trsa. Vlaknate ostanke hitro rastoče rastline sladkornega trsa z dodajanjem vode predelajo v kašasto maso. To lahko nato stisnemo v najrazličnejše kalupe. Rezultat so dekorativne skodele in krožniki za vsako priložnost. Od večdelnih krožnikov in skledic do jušnih skodel s pokrovi in krožnikov za finger food v obliki kapljic ali listov: v naši spletni trgovini lahko poceni kupite krožnike in skodele iz sladkornega trsa!
Krožniki in skodele iz sladkornega trsa za praktično prodajo zunaj lokala
Krožniki in skodele iz sladkornega trsa postajajo vse bolj priljubljeni: so izjemno robustni, nepremočljivi in tudi elegantnega videza. Zaradi tega so enako primerni za gostinske in gastronomske namene kot za prodajo izven lokala. Naši menu pladnji so še posebej idealni za bistroje ali dostavne službe. Enako velja za naše tesnilne pladnje, ki jih lahko kupite neposredno v praktičnih pakiranjih po 50 ali 100 kosov po ugodni ceni. Vsi naši menu pladnji so trajnostna alternativa običajni EPS embalaži – brez kompromisov pri kakovosti!

Kakšne so prednosti skodel in krožnikov iz sladkornega trsa?
Kaj je sladkorni trs?
Sladkorni trs je obnovljiva rastlina, ki se uporablja za proizvodnjo sladkorja in drugih izdelkov. Pridelovanje sladkornega trsa zahteva sorazmerno malo vode in kemičnih gnojil, zaradi česar je okolju prijaznejša možnost kot mnogi drugi materiali za posodo za enkratno uporabo.
Kakšen je pravilen način za odlaganje krožnikov in skodel sladkornega trsa?
Trajnostna uporaba posode iz sladkornega trsa se konča z okolju prijaznim odstranjevanjem: vse naše skodele in krožniki iz sladkornega trsa so 100% primerni za kompostiranje in jih je mogoče preprosto grobo sesekljati ter odvreči v zabojnik za organske odpadke ali v/na kompostnik. V približno osmih tednih se razgradijo v novo zemljo, ki jo lahko ponovno uporabimo kot gojišče novih rastlin.
Imate vprašanja o sladkornem trsu?
Z veseljem vam bomo posredovali podrobne informacije prek naše telefonske številke za stranke (tel.: +49 2441 83228). Ali pa uporabite eno od naših drugih kontaktnih možnosti.